God morgen!

Nå er vi på vei til HABU, Barne- og ungdomshabilitering poliklinikk. Hvert år besøker Mille denne plassen, for det er her er de gode på tverrfaglig habilitering og veiledning for barn med funksjonshemning. Mille synes ikke alltid det er like kjekt å ha 5-7 personer rundt seg som nøye undersøker henne, men hvis hun er i riktig humør kan det hende hun liker all oppmerksomheten. Jeg regner med at det vil gå bra i dag, for rett etterpå skal vi få besøk av Jofrid i stallen.

Jofrid er instruktør og ekspert på islandshester.Hun er eier av Baklia Islandshester og det var hun som trente opp vår Sol like før vi kjøpte henne. I dag kommer hun altså i stallen vår, og både Mille, Helle (vår ukentlige trener) og jeg skal ha hver vår individuelle time. Vi har nemlig aldri helt fått teken på hvordan vi går fra tølt til trav og omvendt, men jeg regner med at Jofrid har svaret. Det blir med andre ord en travel dag det her, men herregud som vi gleder oss.

Mille går virkelig inn i oppgaven sin for at alt skal være på stell i stallen. Børstene er tatt med hjem, og de har alle fått en omgang i vaskemaskinen. Av erfaring har jeg skaffet oss spesielle vaskeposer, så vi unngår får mye hår i vaskemaskinen. Jeg har vel hørt at man ikke skal gjøre det med de fine trebørstene, men jeg tok sjansen. Ble skinnende reint, og etter at Mille fikk ryddet alt på plass igjen (mora var ikke nøye nok), var hun ganske så fornøyd med arbeidskassene sine igjen.
Vi merker alt utstyret, for alle jentene shopper tingene sine fra samme butikken og har likt...

Knallkjekke vaskeposer. 

Mora har lagt alt feil, så her gjøres alt på nytt igjen.


Da er gjengen klar, og vi må løpe!

Ha en fantastisk torsdag dere, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 04.10.2016  •  Kl: 09:49  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 1

Anne

Skrevet: 04.10.2016  •  Kl.12:29
Veldig koselig hverdags blogg du har👍 Din blogg er den eneste som går an å lese, da den ikke er noe "rosablogg"😄 Ikke rart dere har det travelt da du ønsker en fin torsdag😁 Her er det enda tirsdag😜 "God helg"😄


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits