God laurdag, dere herlige mennesker!

Se hva jeg har funnet! Jeg har tenkt en evighet på å få lagd et selv, men av erfaring ville nok vinninga gått opp i spinninga. Når det plutselig dukket opp et rett foran nesen min, måtte det selvfølgelig bli med meg hjem. "My own bumblebee hotel" ❤

Alle burde ha et humlehotell. Det er vanskelig for de fine insektene våre å finne gode trygge boliger for tiden, og siden de er så viktige i pollineringen, må vi forsøske å hjelpe dem litt, synes jeg. Nå skal jeg forsøke å finne et trygt, tørt og luftig sted til det, og lokke fremtidige humledronninger til å "sjekke inn".

Det som i tillegg er ekstra kjekt med dette kjøpet mitt, er at jeg fant det på den noe spesielle butikken "Godt gjort" her i Stavanger. Butikken tilbyr en rekke varer laget av elever ved Bergeland skole. En skole som tilrettelegger undervisningen sin for de som har en sakkyndig vurdering, de litt spesielle sånn som vår kjære Mille. Så ikke bare er man med å heier frem våre sårt trengte humler, men også en gjeng herlige folk...
Det er nok lagt inn mye kjærlighet i det her, og for kun 179,- ble det altså mitt. Kanskje et julegavetips til de som har alt?


Nå blir det sein frokost og en tur i stallen, men det visste dere nok fra før av, tenker jeg...

Ønsker dere alle en finfin lørdag!

Klemmer sendes i fleng fra solfylte Stavanger

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 15.10.2016  •  Kl: 12:19  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits