Fredag jo, yes!

Nå leste kanskje dere "yes" med store bokstaver og heiarop, men jeg må nok innrømme at realiteten er noe annerledes. Jeg er trøtt som ei strømpe, og med tanke på den timeplanen vi i team Thorsen har denne helgen, trenger jeg litt hjelp, eller hvert fall et lite spark bak. Vel, det er jo stort sett kjekke opplevelser som ligger der og venter på oss, men det er litt av et puslespill å klare å rekke over alt.

Oppe i all denne planleggingen, er det godt å strekke seg ut i go´stolen til jentene på Avea Klinikken. Det å bli pleid etter noter, og ikke minst få fresha seg opp før kveldens date med mannen, er helt himmelsk. Denne gangen har jeg ikke bare fått hjelp til glød og liv i huden, men også bedt om sminketips. Jeg er så til de grader amatør når det kommer til slike ting. I badromsskuffene mine, finnes det kun beskyttelseskremer og leppestift. Nå som huden min for en gangs skyld er i ferd med å oppføre seg normalt, har jeg derimot vært inne på tanken på å kanskje fiffe meg opp med litt andre greier også, men da trengs det eksperthjelp.

En "Stimulation Peel" var akkurat det jeg trengte nå. En grundig rens og fuktighetsbehandling, som frisker opp og gir huden en fantastisk glød med en gang. Det var ikke så mye som skulle til, og dere kan tro jeg følte meg som dronninga selv, når jeg etterpå også i tillegg ble sminka. Ikke så alt for mye, for jeg vil jo ikke at folk skal steile når de ser meg, men nok til at det ble en ørliten forandring fra hverdagen.

Grunnen til at jeg gjerne ikke har flusht med sminketing i skapet, er nok at hunden min i utgangspunktet reagerer negativt på det meste. Nå har jeg derimot over lang tid brukt Colorescience, serien som består av reine mineraler og som er spesielt utviklet for sensitiv hud. Virket perfekt denne gangen også, og jeg følte meg altså så fin når jeg gikk ut dørene der. Det så helt naturig ut, at selv mannen i huset viste meg tommelen opp, etterfulgt av et "wow".

Det må være lov med litt selvskryt, å si at man føler seg fin, eller hur?Da skal jeg begynne å lade opp til kveldens sprell. Vi skal på Tusvik & Tønne show, og jeg grugleder meg litt med tanke på "spotplassen" vår, nemlig første rad. Lisa og Sigrid er kjent for å tøyse litt med oss "phung-folket", og gjerne de innen rekkevidde. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg forsvinner i mengden med det håret mitt for tiden. Morsomt blir det nok i alle fall, ihuga fan som jeg er, og kanskje blir det en liten tur på byen etterpå også? Vi har barnefri, da Mille skal sove over hos Kaja, så her er det virkelig fritt fram.

Håper dere alle har hatt en finfin uke og får en fabelaktig helg!

Kiss, kiss ♥

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#avea #skjønnhet #laserbehandling #hverdag #mammablogg #zoskinhealtnorway

  • Skrevet: 02.12.2016  •  Kl: 15:40  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits