Nå er jeg på hugget, dere! På med brillene og få det vekk!

Bikinilinjen ble jeg som sagt nødt til å fjerne permanent for lenge siden på grunn av store problemer med betente hårsekker (les gjerne her), men nå har jeg altså nye prosjekter på gang. Denne årstiden passer nemlig helt perfekt, for vi blir ikke like mye eksponert for sola, så nå skal leggene til pærs. 

Avea Klinikken sin laser, gjør en altså helt fri for hå. Man slipper voksing og barbering, og selve behandlingen er unnagjort på få minutter. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på leggene før, for jeg har jo tross alt veldig god erfaring med armhulene og bikinilinjen, men nå er det altså nytt år og nye muligheter, jeg er klar.

Det er som sagt veldig greit å starte nå, for man må gjenta behandlingen flere ganger for å oppnå best mulig resultat. Selv gikk jeg fem ganger med armhulene, og med tanke på at man må vente minimum seks uker mellom hver gang, trenger man litt tid. So let´s do it...now!
 

Det kan være lurt å ta en vedlikeholdsbehandling av og til. Jeg oppdaget nylig tre lange hår under armen, men etter 10 sekunder var de altså fjernet igjen...

Tenk å slippe å tenke på det her til sommeren...Har du uønsket hårvekst, være seg i ansiktet eller på kroppen? Da vil jeg anbefale å ta kontakt med de koselige jentene på Avea Klinikken på tlf: 51 800 100 eller mail: post@avea.no.

Husk, i januar fokuseres det mye på permanent hårfjerning så de kjører tilbudskampanje. En behandling av et middels område, f.eks i ansiktet, armhulen eller bikinilinjen koster kun 499,- (vanligvis koster det 1300,-), så her er det virkelig penger å spare jenter og gutter! Jada, min kjære Bjørn Erik har også vært under laseren, se gjerne her.

Nå må jeg løpe dere, for i kveld må jeg som sagt være godt rustet og klar til den store overraskelsen. Kan dessverre ikke røpe noe riktig ennå, i tilfelle det blir full "kræsj", men jeg krysser fingrene for at alt går bra.

Ønsker dere en finfin tirsdag!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

 

#avea #skjønnhet #laserbehandling #hverdag #mammablogg #zoskinhealtnorway

  • Skrevet: 17.01.2017  •  Kl: 11:57  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 2

Hanne

Skrevet: 17.01.2017  •  Kl.18:04
Å herremin, finnes det løsninger som ikke innebærer ukentlig selvtortur med epilator? Blir det virkelig heeeelt borte?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 17.01.2017  •  Kl.21:14
Hanne: Ja, tenk det. Hårsekken ødelegges, så da blir man helt hårløs :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits