Endelig, fredag!

Det har vært en snodig uke det her. Den har handlet mye om å få Mille frisk og selv få kroppen såpass i gang til dagens sysler. Det fine oppi det hele, er at det har vært rom for å ta seg lange pauser innimellom. Noen dager har faktisk ikke begynt før etter tolv, igjen takket være den snille mannen min. Han har styrt skuta fra morningen av, og så har jeg overtatt når maskineriet mitt har fungert. Vi har vært et godt team, og det kjennes bra ut når ting fungerer som det skal.

Høydepunktet så langt denne uken, var Simone og mitt besøk i go´sofaen til venninnen min Vibecke. Det å få slappe av langt vekk fra byen, hvor en slipper alt kjas og mas, var helt magisk. Over hjemmelaga blomkålsuppe og nydelig brød, gikk skravla i timesvis, og det var kjærkomment til tusen. Hverken min eller Vibecke sin flokk, er heller så glad i blomkål, så dette var virkelig en sabla god idé.

Ellers så har timene vært mange med hesten Sol. Vi har som sagt fått minusgrader her i Stavanger, og da er det alltid en viss fare for at vannet fryser i stallen. Det har dessverre allerede skjedd i den nyeste stallen hos oss, og da kreves det ekstra mye arbeid i å tappe vann et annet sted og sørge for at hestene får i seg det de skal. Hestene har heller ikke vært så mye på beitet i det siste pga sterk vind, og det merker vi at Sol misliker sterkt. Hun elsker nemlig å få bevege seg mye, så nå som hun har stått mye stille har hun virkelig tatt av på ridetimene våre. 

I dag er Mille nogenlunde frisk igjen og hun skal få lov å være i stallen aleine. Så da skal vi faktisk komme oss avgårde nå med en gang, før fredagsrushet begynner.

Ønsker dere alle en super helg! Take care ❤

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 10.02.2017  •  Kl: 14:32  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits