Til lykke med morsdagen ❤

Det ble en litt merkelig feiring i dag, for selv med søndagsfri, var vi nørt til å våkne til vekkerklokka. Bjørn Erik skulle nemlig tidlig avsted til London, og med tanke på alt det som skjedde i går, måtte det meste pakkes og ordnes i dag.

Vi trodde først vi var nødt til installere Mille med brudd i ankelen nede i stua, siden jeg ikke kan hjelpe til med å løfte henne, men snuppeline tok grep og beviste for oss alle at dette skulle hun mestre selv. Det ble litt prøving og feiling med krykkene først, litt sånn "hompetitten hompetatten", men bare etter noen timer var hun selvhjulpen. Det var uansett godt for henne å skifte plass når natta kom, få strekke seg ut i egen seng, så når klokka bikka ett på natta, falt hun endelig til ro.

Vi var selvfølgelig spente på hvordan natta skulle bli, om hun ville trenge mer smertestillende underveis, men neida, vi bråvåkna faktisk av krykkehopping hennes før klokka ringte, fordi frøkna måtte på do. Hun så fornøyd, og vi så stolte, vi er overbeviste om at dette kommer til å gå veldig bra. 

Den morsdagsfeiringen ble altså så som så i dag, men Mille inviterte meg uansett på en real varm klem. Samtidig smilte hun lurt og gapskrattet, så det var tydelig ett eller annet skrømt på gang. Hun holdt en rød konvolutt i handa, som jeg gladelig tok i mot. Det var ingen hjemmelaga tegning som jeg først hadde håpet på, men en bunke pund, kun øremerket "meg". Ikke forventa i det hele tatt, men veldig typisk impulsive Bjørn Erik, som nok kjenner litt på å måtte reise akkurat nå.

Jaja, vi skal derimot ta det helt med ro her hjemme i hele dag. Jeg har fått hjelp med Sol i stallen, og Mille er som sagt veldig tydelig på at hun skal komme seg på skolen allerede i morgen tidlig. Det skal vi nok få til, og om fem dager skal hun til Hege og jeg dere, jo jeg reiser etter min kjære som er i London. Der skal vi være skikkelig kjærestepar helt til mandag. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg virkelig gleder meg til dette, men først må vi komme oss gjennom de nærmeste dagene knirkefritt... 

 
Nå har fine bestis Tonje kommet, og i sammen skal vi være så godt selskap som mulig for snuppelina vår. Samtidig ser jeg det kommer blomsterbud på døra her nå...så spennende.

Vi får skrives mer seinere, dere! Ha en kos søndag!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 12.02.2017  •  Kl: 13:25  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

Znippen.no

Skrevet: 12.02.2017  •  Kl.14:01
Håper du har hatt en fin helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den på facebook :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits