Nå skjer det, endelig!

Hunken og jeg skal på tur igjen, og jeg har altså gledet meg så til det her, vært helt spinnvill. Bjørn Erik dro allerede sist søndag, for han og tre andre kolleger skulle på kurs, men nå legges jobb til side, nå er det bare oss (klissklass).

Jeg kjenner det skal bli godt å slå ut håret og la unger og dyr fare for en stakket stund. Voksentid er alfa og omega, og nå som jeg vet at alle blir tatt godt hånd om hjemme, senkes skuldrene. Nå blir det team B & N for alle penga, og jeg kan love dere at planene er klare. Det blir lite soving, heller full guffa fra morran til kveld. London er jo sååå spennende, det er mye som skal utforskes.

Nei, nå må jeg løpe dere. Flyet går om 30 minutter, og jeg kjenner det er litt skummelt å reise helt aleine. Eller, det går fint å fly, men å komme seg videre på egenhånd til "Paddington station" blir spennende. Er som regel vant til å henge på han Bjørn Erik, vimse som jeg er, men, men, må jo bare få det til.

Vi skrives i London dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 17.02.2017  •  Kl: 08:32  •  Kategori: London  •  Kommentarer: 4

Iselin Renée

Skrevet: 17.02.2017  •  Kl.12:51
God tur :)

Sølvi waage

Skrevet: 17.02.2017  •  Kl.16:37
Goood tur og kose deg masse:))))

Iselin

Skrevet: 17.02.2017  •  Kl.19:05
God tur! Trenger du tips kan du gjerne sjekke ut dette innlegget fra Tickets reiseblogg;https://www.ticket.no/blogg/5-tips-london/ :)

Lilli

Skrevet: 17.02.2017  •  Kl.19:38
Så herlig, bestilte akkurat tur til london selv i dag, kos deg! :D


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits