Hellu, all you rockers!

Jeg holder fortsatt på å få oversikten over alle de nye tingene som ble med hjem fra London. På denne tiden av året, pleier jeg som regel å være flink til å rydde i skuffer og skap, forberede meg på våren som er i anmarsj, men jeg kjenner ikke helt kallet denne gangen. Det går imidlertid ikke an å bare stappe ting på plass, særlig ikke i Mille sine skap nå som hun har gått i fra å bruke størrelse dame M til L. Det trengs et realt skippertak, men ikke i dag, for det er jo endelig vinterferie, YES!

Jeg opplevde derimot i London å få "himling med øya" et par ganger, pga pinsa mine på "rocke"-jakka mi. (En liten digresjon først: Jeg har alltid omtalt favorittjakka mi som en "skinnjakke", men den er altså ikke i skinn. Det er noe plastlignende greier, som ser helt likt ut. I følge Bjørn Erik bør den kastes og byttes ut asap, for den er virkelig i ferd med å gå i oppløsning, men jeg er altså så glad i den gamle rakkeren, og sliter skikkelig med å finne en som er like kul.) Vel, jeg tok i alle fall et par stykker i å sukke oppgitt av budskapene på jakka mi. "I hate men", falt tydeligvis ikke helt i smak, og jeg kan jo til en viss grad forstå det. Husker ikke når jeg skaffa meg den, forstår ikke hvorfor jeg falt for den, for jeg er jo så absolutt ikke en mannehater. Helt sant, thihiiii.

Så for å slippe å begynne på prosjekt "skap", har jeg altså tatt av alle pinsa mine, og "rydda" litt. Mange av de gamle er selvfølgelig på plass igjen, men nå er jakka også fresha opp en del nye, and I Just Love It!Jeg "flasser" litt biter jakke på min vei...
Nå skal Mille og jeg starte vinterferien med å kose oss i stallen. Overraska? Nei, helt sikkert ikke. Så skal vi antagelig planlegge en koselig middag seinere, for Dennis er her på besøk, Jippi!

Nyt dagen, dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 27.02.2017  •  Kl: 11:35  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits