Etter tre uker med brudd i ankelen, er Mille tilbake på hesten igjen!

Jeg er så imponert! Selv om foten fortsatt er gul og blå, og hun mangler litt bevegelighet, synes hun det nå var på tide å komme seg tilbake i salen. Jeg var først litt engstelig for at hun skulle "fæle" og holde igjen etter det stygge fallet, men hun har tydeligvis lagt det bak seg. Sol er tryggheten selv, og Mille har nok savnet de fine dagene med henne.

Jeg har storkost meg som "vikar" i denne perioden, men må innrømme at det er kjempedeilig å få hvilt rompa si litt. Skrotten er ikke vant til å være så aktiv, så det skal bli godt å henge på sidelinja igjen. Vinterferie er herlig, dere. Særlig i blant glade tenåringsjenter og takknemlige firbeinte venner ❤

Dere kan tro det er kaos i heimen nå. Han far har begynt på prosjekt "male taket hvitt", noe han har grua seg til i et år nå. Å gå fra furutak til et helt hvitt et, er virkelig en real makeover. Dere kan tro det blir lyst!

Håper dagen har vært god, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 02.03.2017  •  Kl: 21:40  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits