Good morning, sunshine!

Her i Hedmark, holder vi fortsatt koken. Alle er friske og raske, og denne natta var det hverken behov for legevaktbesøk eller brannslukning.

Sola skinner, og en skikkelig cowboy-frokost er inntatt, og jeg tror faktisk vi skal klare å få hele gjengen opp i bakken i dag også. Trysil er så absolutt desidert Norges vakreste perle på slike dager som det her. Alt handler om å komme seg i nikkersen og ut for å spre glede. Møte gamle kompiser og dele de samme skrønehistoriene gang på gang. 

Det er på ingen måte så viktig å stå på ski akkurat denne helgen her, for da går man garantert glipp av noe. Ikke at jeg står på ski lenger uansett, da hadde skrotten kapitulert, og det kan vi jo ikke risikere...

Nå må jeg få lagt vekk Macén dere, for nå begynner jeg å få stygge blikk rundt meg, jeg er visst for kjedelig.

Vi får heller skrives mer i morgen!

Kyss og klem

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 11.03.2017  •  Kl: 12:52  •  Kategori: Trysil  •  Kommentarer: 1

Victoria Larsen

Skrevet: 11.03.2017  •  Kl.12:57
Kjempe fine bilder! :D


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits