Mille er klar!

Gjenbruksplakaten vår er oppdatert med kveldens store begivenhet. Endelig skal Mille få innkassere bursdagspresangen hun fikk for en evighet siden. Marcus og Martinus entrer i kveld scenen her i Stavanger, og byen koker av spinnville småjenter. Min lille prinsesse på 11 år er intet unntak, og jeg gleder meg til å få oppleve denne galskapen i sammen med henne.

Det har på en måte blitt en trend blant oss voksne å ikke like det "bråket", den dårlige musikksmaken til våre små, men jeg synes faktisk mange av låtene til M&M fenger. Vel, jeg var ikke så begeistra når de plutselig ble spilt på et utested i Trysil sist vi var der, jeg må innrømme det ble helt feil, men en gang i blant i bilen etter Milles store ønske, er helt innafor. Jeg ble jo som sagt veldig positivt overraska når jeg var og så filmen om dem nylig også. Hadde som plan å sove meg gjennom hele greie, men der tok jeg feil, for de er jo ganske så sjarmerende til tider.

Jeg har rådet Mille til å la maskaraen være i dag, med tanke på at tårene antagelig kommer til å renne i strie fosser. For dette er stort dere, "a real dream come true" ❤
 


Den hjemmelagde plakaten vi brukte under en demonstrasjon i fjor, har altså blitt pimpa opp etter noter...
Det er ennå en time igjen til vi skal forsøke å nærme oss køer og virvaret, og siden vi var grytidlig opp i dag og har brukt end del timer i stallen, skal jeg nyte sofaen i fem minutter før jeg skal begynne å pynte snuppeline med tatoveringer (klistremerker). For jeg har selvfølgelig skaffa henne M&M tattoos...

Ønsker dere alle en fabelaktig lørdag!

Smask Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 25.03.2017  •  Kl: 14:36  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 2

stavangerinmyheart

Skrevet: 25.03.2017  •  Kl.14:40
Herlig. Kose dere big time.......

Hanne

Skrevet: 25.03.2017  •  Kl.15:53
Det blir moro :) Enig i at de har noen fengende låter.

Kos dere masse.

Hilsen Hanne.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits