Hallaisen, dere!

Ja, nå er huset klart for den store høytiden. Nå er det ingen tvil om at påsken har entret dørene her, det er gult "all over". Så fresht, og jeg skal jammen meg sørge for å spre denne gladfargen rundt omkring her, selv etter at påsken er pakket bort.

Mille synes derimot dette ble "too much". Helt sikkert fordi hun selv ble satt til å henge på påskeegg i fem forskjellige farger ute på epletreet. Bjørn Erik og jeg har pøst på med fjær før av, og Mille-mor synes egentlig ikke vi trengte å ha på noe mer i tillegg. 

Egg ble det, for jeg har ikke brukt de på over femten år, og det var på tide å børste støv av dem. Ble helt knæsj, for akkurat nå er jeg i en modus om at det aldri kan bli for mye pynt.

Ungenes kreasjoner gjennom over tyve år er også hentet frem, men noe av det henger så vidt i sammen. Jeg har nok aldri hatt barn som har likt å sitte for lenge å plundre med slikt, så hønene som står spredt rundt omkring ser nok litt slitne ut, men det er jo bare sjarmerende.

Vet dere forresten hvordan man farger eggene når de blir kokt? Mille og jeg brukte en hel flaske med gul konditorfarge i vannet når vi kokte egg i morges, men de var like hvite etterpå selv om vannet var knallgult. Hva gjør vi feil?
Nå har han far kommet hjem fra jobb og for aller første gang skal vi ha lammekoteletter. Takk gud for gode råd på nettet, for dette må bli bra ikke bare halvbra...

Håper dagen har vært 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 10.04.2017  •  Kl: 17:15  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 6

Trine

Skrevet: 10.04.2017  •  Kl.17:56
Kok eggene med masse løkskrell, rødløk eller gul løk:) god påske🐤🐣🐥

akbhandy

Skrevet: 10.04.2017  •  Kl.18:15
Skikkelig påskestemning hos dere nå ja. Koselig. :-) Ha løkskall i vannet når du koker eggene, da blir de gule. :-). God påske til dere.

Victoria Larsen

Skrevet: 10.04.2017  •  Kl.18:28
Åh, så koselig! :D

Mokkimokki

Skrevet: 10.04.2017  •  Kl.18:52
Løkskall (det brune tørre) for gule/orange egg, rødbeter for rosa egg :)

Navn

Skrevet: 10.04.2017  •  Kl.18:53
Bruk gult løkskrell ikokevannet til eggene🐥🐥🐥

Nora Piscopo

Skrevet: 10.04.2017  •  Kl.19:45
Så fin påskepynt! Ha en flott kveld :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits