hits
Headerbilde

Nydeligste påskegjest...

Jaaa, da var vi fulltallige, og påskeferiefølelsen har endelig meldt sin ankomst ❤

Bjørn Erik har kommet hjem fra jobb og har et par dager ferie nå før han må en liten tur offshore. Dennis er endelig i hus, Pelle har fri fra jobben, Linni koser seg med permisjon fra militæret, Mille tar seg en liten stallpause og påskegjesten vår har ankommet.

Emma er en nydelig liten hvit Pomeran, og hun skal bo her mens familien hennes tar seg en velfortjent ferie i Danmark. Hun er kun ti måneder gammel, men er allikevel roligheten selv. Litt skeptisk til alle gutta-boys i huset, men jeg regner med at det kommer til å gå seg til etterhvert. Bjørn Erik la seg akkurat ned på gulvet og forsøke å lokke henne til seg, og det gikk ganske så bra helt til han sovnet. For snorketrollet tok etterhvert overhånd, og da økte så klart avstanden igjen (se gjerne snap: ninasprell).

Lille Emma har uansett funnet seg godt til rette i armkroken til Mille-mor. En kjærkommen forandring til Pippi, som alltid er å finne to centimeter fra meg. Åhhh, dette blir en kos byaspåske dere ❤

 
Da skal vi forsøke å facetime med Kristin, som kommer seilende bare nærmere og nærmere (se gjerne her). Hun kommer som sagt hit til Stavanger på påskeaften, og jeg håper jeg klarer å sette av tid til å sjekke ut den fine båten de bor i for tiden. Det skal derimot være stor påske-egg jakt i stallen, så tiden blir knapp til å få tid til alt.

Dere får nyte dagen videre!

Klemmer sendes i fleng, smaks

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprellDesign laget av Silje Lien Design