Jøss, da va jeg helt ene og alene...

Jeg startet med å tilbringe litt tid i stallen med Mille, så hun fikk vist frem fine Emma. Egentlig skulle den fine snøreven hjem allerede i dag, men jeg har fått utsatt det til i morgen, så Mille-mor får tatt skikkelig farvel med henne. Det blir garantert tårevått, men jeg håper vi kan få passe henne igjen. Mille har vært så utrolig flink denne gangen, virkelig stått på for at den lille frøkna skal ha det bra, så jeg regner kanskje med at vi blir spurt igjen om å være hundepasser.

Vel, da var jeg ikke lenger aleine hjemme allikevel. Dennis kom akkurat inn dørene her, etter å ha tilbragt en dag på hotell med Kristin. Han er ikke helt i form, vondt i halsen og i hodet, så det ble en stille og rolig døgn på turtelduene. Nå har derimot Kristin seilt videre mot nye eventyr, og Dennis-gutt funnet sofaen med masse smertestillende innabords. Han etterlyser derimot selskap av broren sin, som har overnattet hos Linni, for nå er det visstnok snart fotballkamp på gang.

Han far skal være offshore til i morgen, men før han dro overrasket han med å gjøre bakhagen klar for våren. Høytrykkspyleren ble tatt frem, og skrubb og såpevann flittig brukt. Trampolinen ble også gjort klar av gutta, så det var reine julaften når vi jentene kom slitne hjem fra stallen. Etter en rask dusj var Mille klar for jacuzzien, mens jeg tulla meg godt inn i pleddene foran bålpanna i sofaen. Vi fikk etterhvert lokket ut Pelle og Linni også, og så kom også min kjære venninne Vibecke og holdt oss med selskap. Guriland så deilig det er med vår, dere!

 
My Weber-master...Da skal jeg ta med meg snopeskåla bort til Dennis og få sett siste episode av "Girls". Jeg regner med at tårene kommer til å trille hvis det faktisk viser seg at det ikke kommer flere sesonger av denne fargerike go´gjengen. I just love them, og vil ikke at det skal ta slutt.

Har dere hatt en fin påske så langt?

Klem Nina

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 16.04.2017  •  Kl: 15:01  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits