Hello, hello London, see you soon ❤

Endelig kan jeg si at vi snart skal på tuuur. "Only girls allowed", og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg. Nå tror dere helt sikkert at det er denne helgen, men neida, det er akkurat en måned igjen til avreise. Jaja, sånn er jeg. Hauser meg opp så til de grader, og helt sikkert alle de andre også, jeg prøver i alle fall så godt jeg kan, thihiii.

Når vi startet denne "jentegreia" for noen år siden, var vi hele ni stykker. I fjor var vi nede i syv og nå er vi altså bare fem igjen. Oljekrisa har slått oss alle ut på en eller annen måte, og det merkes altså veldig godt på flokken min. Utrolig leit, og jeg kjenner jeg får dårlig samvittighet over å være "so happy" over å selv kunne reise.

Månedlig sparing på 500,- per person har derimot redda oss som er igjen, så når den unike koselige airbnb leiligheten i Shoreditch plutselig dukket, var vi jammen ikke seine med å slå til. Da var jeg glad vi allerede hadde oppsparte penger på kontoen, og kunne cashe den ut, for jeg elsker denne måten å bo på. Det er helt himmelsk å kunne våkne opp i sammen, og Rannveig, Rikke, Tonje og Jannicke er alltid en herlig fargeglad bukett å ha rundt seg. 

Bare 29 dager igjen...

 


Dette var litt av et kupp synes jeg. Midt i Shredich, Oslo sitt svar på Grünerløkka, og med egen liten bakhage. Blir neppe mye matlaging på gjengen, for programmet vi har lagt opp til denne gangen er rimelig tett, men kanskje en fellesfrokost i ny og ne? 

Nei, nå må jeg finne sofaen dere. Denne dagen har vært meget spesiell, men det får vi heller ta en annen dag. Nå blir det å se første episode av "The Handmaid´s Tale". Den har fått hele 8,1 av 10 i imdb, og høres akkurat så fæl og spennende ut at Nina-mor mååå se den.

Vi skrives i morgen, loves ❤

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 26.04.2017  •  Kl: 21:58  •  Kategori: London  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits