I dag feirer vi Bjørn Erik ❤

Klippen for den lille familien vår, den rause pappaen og utrolig omtenksomme kjæresten. Jeg elsker han så høyt at det nesten gjør vondt til tider, for uten denne viktige brikken i livet mitt, hadde hverdagen vært fattig.

Med han ved min side, klarer jeg alt. Han løfter meg opp på gråværsdager og gjør bratte bakker slakkere. Han verner, gir trygghet og håp, og jeg elsker han altså så høyt.

Gratulerer så mye med dagen, fine hunken min, guriland som jeg digger deg ❤
 


I god tradisjons tro listet vi oss opp trappene med pakker og sang. Vi fikk til og med oss Pelle-mann...
Det er ikke alltid like enkelt å finne gave til "han som har alt", med ved hjelp av YouWish, firmaet som skreddersyr overraskelser til alle, ble det ikke så vanskelig allikevel...
Jaaa, mannen min har fått seg kilt!


Guttedrømmen skal realiseres, det skal kjøres bil med stor B! Det er altså så kult at det finnes slike arrangementer, les gjerne her
 

Klem fra stolt kone-mor

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 14.05.2017  •  Kl: 14:46  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits