Heihei, dere!


Nå er det to måneder siden Mille opererte ut neglene sine på storetærne (les gjerne her og her), og slik ser altså resultatet ut i dag. Med tanke på hvor ille det var å gå rundt med den konstante betennelsen, ser vi lyst på det. Mille prøver å overbevise meg om at det ikke er en lurifaks av en bitteliten negl som fortsatt vil opp, hun mener det fortsatt henger igjen litt skorpe etter operasjonen, og akkurat nå velger jeg å tro på henne. For hvis ikke, er hun dessverre nødt til å gå gjennom hele sulamitten igjen.


Uansett, så ser vi alle virkelig frem til ferien denne gangen. For første gang kan vi la sårsalver og bandasjer bli igjen hjemme. Noe vifting med tærne i sandaler blir det neppe, for vi har litt utfordringer på gode sko for tiden, men trasking barbeint på deilige strender blir det garantert. Bare 13 dager igjen, så er vi der...

 


Aldri mer det her håper vi...


Nå sitter jeg og Bjørn Erik her og teller ned til Mille-mor skal legge seg. Vi har glede oss til sesongstart av Games of Thrones en evighet nå, og endelig er den her. Er dere også store fan?


Klem fra sitrende spent Nina-mor

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 17.07.2017  •  Kl: 18:31  •  Kategori: Sotos  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits