Hei igjen, dere!


Det hender man ofte forbinder de "gode dagene" med sommer og fint vær, og ja det er så absolutt et stort pluss, men selv synes jeg livet er best når man kan dele de gode dagene og minnene med noen. Det er ikke ofte jentungen vår kan gjøre det, det er som regel kun henne og meg, men sist helg hadde hun både besøk, overnatting, stallkos og strandbading på en og samme dag. Til nå i år kan nok denne dagen karakteriserer som sommerens fineste dag, og går rett inn i dagboka som en skikkelig gla´dag ❤

 Det er litt rart å ikke skulle se hun her igjen før 22 august, men vi vet hun er i gode hender...
Det er ekstra gøy å ri uten sal, og ikke minst super balansetrenig.


Vi har hatt Sol et år nå, og har blitt såpass trygg på henne at vi av og til lar andre få prøve henne. Det er akkurat som hun skjønner at hun må være litt ekstra snill da.


Ferdig ridd og stelt og ikke minst godt sprayet inn med myggspray.
Like ved stallen Leikvoll, ligger vår favorittstrand Sandestranda.


Ikke så verst å ta seg et bad i Norge heller, selv om det tok hele 30 minutter å komme seg under akkompagnert av mye hyl og skrik.
Selv om det var ekstra kjekt å bade i sjøen for første gang i år var det godt å avslutte kveldsbadet i hagen i 38 grader.


Lala er ikke særlig blid på oss om dagen for hun må fortsatt dryppes i øra hver dag.
I skrivende stund sitter vi på vei hjem fra Sverige, vi har vært på skikkelig Harry-handel over grensa. Hele hurven er med, og bilen er fylt til randen av godsaker. Jeg fikk kjøpt meg den ulitmate sommerkjolen også, så nå må jeg hjem å pakke litt om i backpacker sekken så jeg får plass til den også. Bare to dager igjen nå...


Happy Friday, folkens!


Kyss og klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#Sommer #ferie #hverdag #mammablogger

  • Skrevet: 28.07.2017  •  Kl: 16:12  •  Kategori: Venner  •  Kommentarer: 1

jmyklebust

Skrevet: 29.07.2017  •  Kl.06:24
Her var det mange gode sommerminner! Ønsker deg ein fin dag :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits