Kort innpå, folkens.


Da har vi kommet til feriens ende, og vi er derfor kun kort innom hotellrommet før vi drar ut for aller siste gang og ser på livet. Vi har vært på Kuta Beach i hele dag, og det har vært en fryd å se Mille hoppende og dansende uavbrutt i de store bølgene. Forhåpentligvis er alt av basilusker på retrett, for under frokosten i dag kom hun plutselig på at hun ikke hadde vondt noe sted. Det lover godt for den lange hjemturen og ikke minst skolestarten hennes på tirsdag.


Jeg har nesten 600 flere bilder å gå igjennom, så det blir plenty flere Gili/Bali historier på dere etterhvert. Regner med at jeg får tid til dette på flyet og ikke minst i bilturen fra Oslo til Stavanger. Nå vil jeg derimot komme meg ut, og nyte siste rest av nydelige Bali.
 


He en finfin lørdag dere!


Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 19.08.2017  •  Kl: 13:42  •  Kategori: Bali  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits