Herliga laurdag, dere!


I dag har vi endelig gjort ferdig Mille sitt nye rom. Hun har steget i graden og overtatt storebrors "palass". Hun fikk arve apple-TV, TV, høyttalere, pynteputer, seng, pult, bord, et par hyller og sist men ikke minst det kule lille kjøleskapet. 


Vi slapp å male denne gangen, panelet trengte kun litt såpe og vann, og det eneste vi kjøpe nytt, var en enkel sovesofa, bokhylle, en kommode, et par lamper og nye putetrekk til pynteputene i sofaen. 


Dette er stort, dere. Det å få boltre seg på 25 kvadratmeter og å gi slipp på alle lekene, er starten på mini-tenårene. Skuffene er oppbevaring for et lass med sminke og duppedipper til mobilen. Med den nye sovesofaen, kan hun ha hele tre overnattingsgjester, noe vi håper blir en stor slager.


Helle oppgraderingen kom på under to tusen kroner, fordi vi fikk frie tøyler til å selge alt som stod igjen etter Pelle. Vi solgte diverse datautstyr, en TV, et maleri og som jeg nevnte den store hjørnesofaen. Snuppeline er superfornøyd, så nå må vi komme på besøk til henne for å i det hele tatt se henne. 


I dag er venninnen og hestejenta Kaja på besøk, og Mille synes det er så kjekt at hun vil overnatte ❤
 


Sol sin sko ønsker oss velkommen på døra.To gode venner, trives godt med forandringen.
Det går i plast.Mille sin gode overmadrass passet perfekt i storebror sin gamle seng.Pappa har shoppet fra Kina, et par ekstra også, til kommende bursdager.
Hestebildet har Mille kjøpt på salg for egne penger. Nytt bur til Snow og Sunny har hun også ordnet.Drømmefangeren ble med oss hjem fra Bali for to år siden.

Ny arbeidsstol er godkjent fra Hjelpemiddelsentralen, og vi venter i spenning på når den kommer.


Bildene ble kjøpt på marked i London, og lampen er et Ikea kupp til 29,-.


Da har jentene kommet hjem fra butikken etter å ha fått 100,- hver i 1-kroner. Det var stas å telle opp alt og planlegge innkjøpene, men om det var like kjekt å motta dem i kassa oppe på Prixén, tviler jeg på. 


Ønsker dere alle finfin lørdag!


Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #barn #helse #vennskap #mammablogg

  • Skrevet: 26.08.2017  •  Kl: 14:01  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 3

Therese

Skrevet: 26.08.2017  •  Kl.14:29
Så fint hun har fått det! ☺️ Hvor er sofaen fra?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 26.08.2017  •  Kl.14:37
Therese: Fra Ikea :-)

Stine

Skrevet: 26.08.2017  •  Kl.16:47
Kjempeflott Nina, dette er stas!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits