God morgen, vakre lørdag!


I dag var vekkeklokka på, for det var vår tur til å morgenfore i stallen. Det høres kanskje slitsomt ut nå som det er helg og fri, men det er altså noe av det koseligste jeg veit om. Hestene møter deg med varme vrinsk og er altså så glade når vi kommer, med andre ord en helt herlig måte å begynne dagen på. 


Det ser ut som om vi får en helt fantastisk høst i år også, for et nydelig være, dere. Så selv om vi har mye på agendaen i dag, og egentlig burde komme oss hjem igjen raskets mulig, tok vi oss god tid.


Det var fristende å rope inn hesten vår Sol også, som ennå er på beite, men vi ville ikke skuffe henne ved å ikke ta henne inn til et bedre måltid. Mille skal uansett tilbake om en time, og da blir det nok kos til tusen. Hun skal faktisk ha besøk av Jofrid i dag, som eier og driver Baklia Islandshester, for det kan være godt med en grundig oppfriskning før ridekursene begynner for alvor i neste uke. 
 


 Unghesten på gården kjeda seg på beitet i natt, og møtte oss glad og fornøyd utenfor egen bås.
Vi klarte som sagt ikke å holde oss unna beite, vi måtte se hvordan Sol hadde det. De fleste lå fortsatt å sov, men ikke Sol. Jeg har ennå tilgode å se henne ligge å sove, kanskje noen hester sover stående?Mange lurer på hvordan det går med katten som dukket opp i stallen for to uker siden. Den er nå adoptert av en av familiene hos oss, og flytter hjem til dem i løpet av kort tid. Skal bare steriliseres først og sjekkes for sykdommer.Sola vår...
Der føyk Dennis ut dørene her , og vi skal også begynne å gjøre oss i stand til dagens strabaser. Mille skal som sagt i stallen, og Bjørn Erik og jeg skal møte vennene våre i byen å gå i "pride" tog. Deretter skal vi handle litt finklær til BE som skal brukes i bryllupet vi skal i neste helg. I kveld skal jeg møte noen gamle venner jeg jobbet med i utelivsbransjen for over tredve år siden, de herligste damene ever, og jeg gleder meg altså sååå...


Ønsker dere alle en super lørdag! Kom dere ut og nyt finværet!


Kyss og klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #barn #helse #vennskap #mammablogg #hest

  • Skrevet: 02.09.2017  •  Kl: 11:51  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 3

Jannicke

Skrevet: 02.09.2017  •  Kl.12:10
åå så fine bilder <3

Rikke Marie

Skrevet: 02.09.2017  •  Kl.23:43
Så fine bilder av hestene. Det å komme om morningen når de knegger deg i møte er såå koselig og hvert å bruke frihelgen på:D

En hest ligger igjennomsnittet 4 t i døgnet, noen mer andre mindre, de kan nemlig "låse" knærne sine som gjør at de kan stå å sove :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 03.09.2017  •  Kl.03:05
Rikke Marie: Jøss, så merkelig! Takk for info :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits