Hellu, hellu from Barcelona!


Nå formelig ligger vi i loungen her på flyplassen i Barcelona. Det er fortsatt en stund til avreise, og jeg må si det var kjærkomment med en real pause nå. For urinveisinfeksjonen er et faktum og jammen har jeg ikke fått halsbetennelse også. Kjempedriiit, men godt det kom nå og ikke før selve bryllupet.


Tidligere hadde nok dette gitt meg fullstendig panikk, og jeg hadde nektet å forlate hotellrommet med raskt tilgang til et toalett, men denne gangen har nekter jeg å ramle ned på. Jeg har skaffet meg tre brett piller med tranebær, og har dobla anbefalt dose, for det er søren meg ikke ofte man får muligheten til å utforske spennende Barcelona på egenhånd. Vi har vært her to ganger før, men da med hele ungeflokken, så denne gangen har vi vært impulsive og tatt ting litt på sparket.


I hele dag har vi vært på fest med det katalanske folket, men det får vi ta en annen gang. I går derimot, var vi skikkelige turister. Vi elsker nemlig å lære alt vi kan om byene vi besøker. Egentlig hadde vi tenkt å hoppe på en sånn dobbeltdekker turistbuss, og fyke over hele byen på nullkommaniks, men så oppdaget vi plutselig noen søte små gule GoCar biler. De hadde jeg hørt om tidligere, og det tok ikke Bjørn Erik lange tiden å finne ut hvor vi kunne leie dem.


Djiiisus folkens, det der var gøy. Vi fikk en liten opplæring i hvordan det hele fungerte, og dro avgårde på tidenes egne guide tur. Jeg må derimot få nevne at dette ikke er greia hvis du ikke synes noe særlig om oppmerksomhet. Jeg aner ikke hvor mange ganger folk stoppet og tok bilder eller filmet oss, men til tider var dette like morsomt for oss som for de vi møtte på vår vei.


Vi fikk sett enormt mye på kort tid, så dette anbefaler jeg på det sterkeste. Litt skummelt til tider da jeg følte vi var ganske så utsatt i trafikken, men av en eller annen grunn var det få biler ute på veiene denne kvelden. Det kan kanskje ha noe med at hele byen samlet seg for den store feiringen i dag. Alt som kunne gå og krabbe var klare for fest, og jeg må si vi atter en gang har vært utrolig heldige med hva som dukker opp på vår vei. For dette visste vi ingenting om, dette var litt av en opplevelse.

 


Det er ikke all verden man får tatt bilde av når man fyker sånn rundt, men noe ble det nå allikevel. Nå gleder jeg meg uansett til å komme hjem til Mille-mor og ikke minst legen min. Bjørn Erik kan kun sove i fire timer, for han skal avgårde med første fly i morgen til Riga. Vi skrives igjen i morgen!


Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#ferie #reise #mammablogg #Barcelona

  • Skrevet: 11.09.2017  •  Kl: 21:04  •  Kategori: Barcelona  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits