God grytidlig morgen, dere!


Da var gjengen i bilen allerede, på vei til stallen for å vekke hesten vår Sol. I dag skal hun og Mille ut på noe skikkelige nervepirrende, vel, det synes i alle fall mamsen og papsen. De skal nemlig være med på sitt aller første sprangstevne i sammen. Råtøft med tanke på at de kun har øvd noen få ganger, men Mille er fast bestemt på at hun vil det her. Hun er dessverre syk ennå. Kroppen spiller ikke på lag, men hun har sovet ti timer non stop, så vi håper hun er godt lada opp til strabasene.


Nå skal vi altså innom Leikvoll å hente en nystrigla bestevenn. Hun skal gjøres klar for hengeren, og så bære det avgårde. Jeg veit ikke hvem som har mest sommerfugler i magen, men jeg må innrømme at jeg synes det hele er litt skummelt. Krysser alt av fingre og tær over at det går bra, og ikke minst at Mille synes det er kjempekjekt.

 


Grip dagen og nyt den, så skrives vi snart igjen!


Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

  • Skrevet: 07.10.2017  •  Kl: 06:54  •  Kategori: Velvære  •  Kommentarer: 2

Gerd Poppe Thorsen

Skrevet: 07.10.2017  •  Kl.08:07
Lykke til vennen min, dette går bra!! Og du ser så flott ut, om ikke du vinner i hopp, så er du den vakreste deltakeren!!❤️❤️❤️

julietalivstil

Skrevet: 07.10.2017  •  Kl.08:37
Ha en fin dag😄


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits