hits


Det snør, for et julemirakel, mamma!


Ungene har arvet min snøglede, så i går fikk Mille og et par klassevenninner leke ute til langt på natt Neida, kanskje ikke nattestid, men den var nok nesten halv elleve før de kom inn. For dette er ikke hverdagskost her på Vestlandet. Om et par dager kan alt være borte igjen, og hvem vet, kanskje det var den snøen vi fikk denne vintersesongen.


Bjørn Erik og jeg måtte selvsagt ut å lufte dyra en siste gang før vi natta også, og vi måtte tråkke et godt stykke. Pippi trenger nemlig en gresstust i baken for å gjøre fra seg, og der sleit hun selvsagt litt. Snø i seg selv er noe hekkan for henne da den klumper seg i pelsen, men ut må hun jo, okke som. Den nye katten vår Mia derimot, elsket det. Løp som en gal foran og bak oss hele veien, så snøføyken stod i været.


Det må derimot nevnes at han kjære mannen min leker skikkelig Viking som vanlig. Shorts passer til alt slags vær mener han...

 Dette har virkelig vært en helt super helg. Mille har hatt besøk av klassevenninner hele tiden, de var som sagt mye ute i går og i timesvis i dag også. I tillegg kom eldstemannen Dennis akkurat inn dørene her, og det tok ikke lange tiden før han slokna i sofahjørnet her foran peisen. Han skal feire jul med Kristin i Oslo dette året, så jeg synes det er stas at han kom bortover en tur nå. 


Har dere hatt en fin helg da? Har dere også fått snø?

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #jul

  • Skrevet: 10.12.2017  •  Kl: 15:59  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien