hits


Hei igjen, dere ❤


Jeg har fått avgårde et par runder med julekort, men det er ennå en god bunke igjen. Det er koselig å sette seg ned i fred og ro og putle med det her. Det sendes hver og en gode tanker og det mimres, så denne tradisjonen synes jeg det er verdt å ta godt vare på.


I år og som i de tidligere bloggeårene sender jeg ut til dere lesere også. Det er koselige å få gjøre en liten forskjell for noen, så i år har jeg bestilt enda flere kort enn før. Send meg gjerne navnet og adressen din på mail ntho@lyse.net, eller legg igjen en kommentar her på bloggen. Jeg sender så langt kortene rekker ❤

 I kveld skal Mille-mor på juleball med sjette og syvende klasse på skolen. Forventningene er store, så nå drar jeg i stallen og steller Sol, så vi har godt tid på oss i ettermiddag til å fjonge henne opp. Så da skrives vi heller igjen i morgen, dere! 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #jul

  • Skrevet: 13.12.2017  •  Kl: 11:27  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 5

Anja Johansen

Skrevet: 13.12.2017  •  Kl.12:22
Jeg vil gjerne ha julekort! :) Alltid koselig å få noe i posten, spesielt nå før jul. :) Adressen min er Haugarvn. 6, 3242 Sandefjord. :) Ha en super dag! <3

SIV AINA

Skrevet: 13.12.2017  •  Kl.17:07
Ja takk, kjempekoseligt å få julekort :) Siv Aina Røyrvik Hauge

Terje Vigens Vei 65 4083 Hundvåg

Marianne

Skrevet: 13.12.2017  •  Kl.20:39
Ja takk vil gjerna ha et julakort.

Nina Sprell Levende

Skrevet: 14.12.2017  •  Kl.01:45
Marianne: Det skal jeg ordne, men da må du legge igjen fullt navn og adresse her eller på mail ntho@lyse.net :-)

Solfrigg

Skrevet: 18.12.2017  •  Kl.23:38
Mail sendt :-) Alltid koselig med julekort fra deg.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien