hits


God tredje advent ❤


Jøss, da var jammen meg treet på plass i stugo, dere. Det er faktisk minusgrader her i Stavanger også, så først stod treet en hel kveld i bøtte med vann inntil husveggen, deretter hele natta i boden for så å få komme inn i varmen i morges. Jeg er litt skeptisk til om dette blir bra nok siden det står nokså nært ovnen som vi sprengfyrer i nå om dagen, men jeg får håper det er bittelitt barnåler igjen til julaften.


I år så har vi skaffa oss sånn snaisen juletreskjuler, men det er godt hjernen min var årvåken der for en stakket stund for jeg tror neppe de er ment for folk med tre som skal vannes. For det er selvsagt helt umulig å vanne uten en slags luke man kan stikke hånda inn i. Snartenkt hunk ordnet selvsagt dette ved å skjære til en, så nå blir alt så myyye enklere. I tillegg så hadde jeg faktisk skrevet "husk plastikksekk under her" på en post-it lapp på duken som juletrefoten skal stå på. Jeg erindrer at jeg hadde en del uhell i fjor, hvor det rant over under vanningen nesten hver bidige gang, så i år blir det bra, dere.


Nå skal treet få stå i all sin prakt upynta til i morgen, så vi kan få ordna oss til juleshowet i stallen i dag. Jentene har øvd i ukevis og skal endelig få vist seg frem for venner og familie  ❤
 


Nyt dagen  ❤


 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#jul

  • Skrevet: 17.12.2017  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien