hits


God kveld i stugo, dere ❤


For en herlig slabbedask dag, dere. Den snille forverten våre drar snart på en liten juleferie, så hun har vært med hesten vår Sol i dag og kommer til å ta hånd om henne i morgen og første juledag også. Derfor har mamma, Mille og jeg kun vært hjemme og kost oss. Mille vekte meg ved å spørre meg hvor kakeformene var, og da dere, drøyde jeg dusjinga, treiga meg skikkelig med vilje vel vitende om at jeg kanskje slapp å delta.


Jeg stod altså opp til et hus hvor alle var i fullt arbeid. Det ble bakt på alle kanter, og de var altså så godt i gang at jeg heller kunne styre og stelle med mitt. Jeg fikk pakket inn de siste gavene og ryddet vekk det siste rotet, så jeg kun har igjen å støvsuge og tørke litt støv i morgen. Bjørn Erik tok seg også av siste matshoppinga i dag, så nå er vi egentlig snart helt klare til nyte de kommende juledagene til det fulle.


Pippi og Mia ble forresten ofre for Mille sine rampestreker i dag. Vi har jo som sagt alltid hatt dyr i huset, og da har det selvsagt blitt en del unødvendig julestæsj kjøpt inn til dem også. Ydmykelses time var et faktum da de begge ble kledd opp i hver sin nissedrakt. Jeg tror derimot ikke dyr generelt liker denne form for behandling, så vi lot dem slippe unna alt ståheiet etter få minutter ❤

 
Mia stivna fullstendig...

Nå har vi fortært hvert vårt store stykke med delfiakake, og er snart klare for film. Det blir en del gamle slagere som går igjen år etter år, men vi forsøker å få sett noe nytt innimellom også.


Fortsatt fin kveld, dere ❤

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #jul #husdyr

  • Skrevet: 22.12.2017  •  Kl: 21:27  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien