hits


Goood julemorgen, dere ❤


Vi spratt opp med vekkerklokken i dag for å være i stallen tidlig og helt ferdige med hestestellet til Helle kom med rykende fersk julegrøt. Det er altså så koselig å starte juleaften blant disse nydelige skapningene, og vi er selvsagt ekstra snille mot dem i disse dager. Sol har egen julestrømpe, og den fylles til randen hver bidige dag. Vi kommer også til å la henne få hvile litt den kommende uka. Hun må selvsagt ut å strekke på beina hver dag, men vi tenkte mest å trene "Horsemanship", og det er jo bare moro.


Nå er hele gjengen nydusja og har hoppa inn i pysjen igjen. Bjørn Erik har satt TV2 sin "Timmi gresshoppes julefest" på pause, så vi igjen kan få det med oss. Mille har faktisk bare sett dette en gang før, så hun er i ekstase der hun sitter med julestrømpen sin.


Ja, da var altså dagen her. Endelig er det jul. Ta godt vare på hverandre og nyt de kommende dagene ❤* Nina *


 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #jul #hesterbest

  • Skrevet: 24.12.2017  •  Kl: 13:07  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien