hits


God kveld, dere!


Tenk, i dag klarte vi å samle hele 14 stykker til lunsj i byen. Jeg var så absolutt ikke vanskelig å be, for venninnen vår Rikke som har flyttet til Halden var på snarvisitt og ville treffes. Det var herlig med skravletimer med jentene igjen, og denne gangen ble til og med Mille med. Minsten er egentlig ikke så begeistra for å sitte i ro så alt for lenge, men når hun fikk vite at de andre ungene også skulle delta, var hun velvilligheten sjøl.


Restauranten Harry Pepper har utvidet konseptet sitt og overtatt de 12 år gamle tomme sjøhuslokalene etter Nilsen og Vold. Råkult og stilig, så absolutt noe etter min smak. Sprekt design med fargeglade farger preger de seks etasjene, og utsikten til Vågen er jo helt magisk. Prikken over i-en og ungenes favoritt, på dagen vel og merke, er baren i underetasjen. De har husker, altså hengebenker fra taket, og de skal jeg så absolutt besøke neste gang jeg skal ut på sprell. 


Ikke sant palmeblad tapeten under her er helt fantastisk?! Jeg forsøker å overtale Bjørn Erik til å få den opp på en av veggene i stua her, har vært på utkikk etter noe lignende en evighet, og denne falt jeg pladask for. Råstilig!

 


Sjekk ut tapeten! Må ha, sant?
Monica sin lille Aiden var selvsagt også på plass...I skrivende stund pakker mamma og gjør seg klar for hjemturen til Oslo. Trist, men selvsagt helt uunngåelig. Det store spørsmålet er om vi klarer å få katten Sofia inn i reiseburet. Hun kan ikke fordra det, gjør seg nok vrang til tusen, men jeg håper nå vi får det til så mamma får med seg bestissen sin hjem.


Håper dagen har vært god mot dere, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 28.12.2017  •  Kl: 21:22  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien