hits


Hellu, hellu, fininger!


Tenk, nå har veterinæren vært hos oss en hel kveld, og jada, vi ble godkjent til å ha kennel her hjemme i regi at av det trygge og etterhvert godt etablerte konseptet Hjemmekennel. Hundeeiere kan altså først komme på besøk og deretter etterlate sine firbeinte (eller trebeinte for den saks skyld) hjemme hos oss. På hjemmebasis kan vi tilby det lille ekstra, gi hundene en slags fem stjerners opplevelse, når eierne er ute og reiser eller er på ferie. 


I dag finnes denne ordningen her i Stavanger, Oslo og Bergen, og de dyktige folkene som står bak dette er i ferd med å utvidet tilbudet til å omfatte fler og fler byer. Personlig skulle jeg ønske de var på banen for flere år siden, for vi hadde store problemer den gangen vi trengte tilsyn for vår Border Collie Jeppe. Det å heller kunne få en skreddersydd familie til han, gjerne likt det han var vant til fra før av, hadde vært mye mindre stress. Jeppe var så absolutt ikke vant til å stå i bur eller å være i innhengning med andre. Det ble aldri noen god opplevelse, selv om vi prøvde ut flere forskjellige, og ikke fikk han den mosjonen han var vant til heller.


I presentasjonen av vår noe livsglade familie, har vi vært nødt til å ta hensyn til de dyrene vi har fra før av. Vi har først og fremst lyst til å passe hunder som ikke er så alt for store. Skulle det derimot dukke opp en som er roligheten selv og allikevel stor som en minihest, tar vi den selvsagt i mot. Så lenge kjemien passer, er det åpent hjem og hjertevarme. 

 Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Vi vertsfamilier har fått opplæring i hvordan det hele skal fungere, og skulle det dukke opp noe underveis, har vi gode og erfarne støttespillere å lene oss på.


Det var et krav at hunden i huset vårt, var vaksinert. Pippi har ikke vært med til utlandet i det siste, så jeg har vært litt sløv med å følge det opp, men nå er alt i skjønneste orden.
Har du eller noen du kjenner behov for hundebarnevakt, så er det bare å ta kontakt.

 

Klem forventningsfull Nina


 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #hund #hjemmekennel

  • Skrevet: 11.01.2018  •  Kl: 19:35  •  Kategori: Hjemmekennel  •  Kommentarer: 4

Kristine Larsen

Skrevet: 11.01.2018  •  Kl.21:05
Så utrolig gøy!!!! Gratulerer så mye <3

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.01.2018  •  Kl.10:51
Kristine Larsen: Ja, dette blir spennende :-)

Hilde

Skrevet: 13.01.2018  •  Kl.20:49
Så utrolig kult. Er sjeldent vi trenger pass til våre hunder, men da har heldigvis familie og venner stilt opp. En kennel er uaktuelt for meg. Mine hunder sover ikke i bur en gang. De hadde nok ikke hatt en fin opplevelse. Har yorkshire terrier og malteser. Så de trenger jo litt mer oppmerksomhet enn store hunder. Håper dette kommer her også. Veldig fin løsning om ingen andre kan. Får nok møte mange nydelige hunder.

bilderogdiverse

Skrevet: 03.02.2018  •  Kl.13:44
Så kult!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien