hits


Endelig helg!


Jeg har vært ganske så tilbakeholden i det siste, i hvert fall i innleggene mine, men i blant venner og familie har diskusjonene gått høylydt. Jeg snakker selvsagt om alle sakene som rulles opp nå, hvor den ene etter den andre blir kappa hue av fordi de rett og slett har oppført seg ufyselig.


Det er "game over", slutt på maktmisbruk og overgrep, og jeg synes det er helt innafor at enkeltsakene som dukker opp, ikke blir tatt på med silkehansker. Min kjære datter, den kommende generasjon skal få slippe å bli tråkka på. De skal slippe å bli utsatt for slike situasjoner, derfor hyller jeg #metoo kampanjen så til de grader.


Noen mener det blir drevet heksejakt på enkelte, at det har gått alt for langt, men der er jeg helt uenig. Har man først trodd man kan dra frikortet, brukt sin såkalte ledelseposisjon til å tilnærme og tilrøve seg kollegaer på en ufin måte, er det på tide å få smake sin egen medisin. Jeg leser derimot ikke side opp og side ned om elendigheten. Jeg regner med at spillet er slutt for vedkommende uansett, at konsekvensene blir ødeleggende.


For meg er det enkelt å velge side. Jeg spør meg bare selv om dette hadde vært en grei oppførsel ovenfor min Mille om noen år? NEI! 

 


Ønsker dere alle en glad helg! Her skal "vi" fortsette å male tak...


Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #helse #foto #barn #debatt #metoo

  • Skrevet: 19.01.2018  •  Kl: 14:05  •  Kategori: Alvorspreik  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien