hits

#reklame/sponset produkt

Helg jo!


I skrivende stund ligger bestis Tonje, mellomstemannen Pelle og jeg i sofaen og ser serier mens Mille og Bjørn Erik er i konserthuset og opplever idolene Prebz og Dennis. Vi har en avslappende helg i vente, vel, vi er selvsagt ikke helt ferdig med å male taket, men utover det så skal vi gjøre niks nada.


Men hallo dere, se hva som kom i posten fra Coolstuff i dag! Enhjørningstøfler med uttagbare varmeposer i. Etter kun 90 sekunder i mikroen holder de føttene mine varme i hele 1,5 time, og det jo er helt magiskt. De fleste av dere har sikkert fått med seg at jeg sliter skikkelig for tiden, for jeg fryser jo konstant. Det følger dessverre med det å ha fibromyalgi, men føttene er det nå i alle fall litt håp for. Jeg tror sannelig de må få være med meg til sengs også, for makan til effekt skal man leite lenge etter. I´m in heaven, with my new lovely unicorns ❤

 

Der kom minien og hunken min hjem igjen, og Linni er også på plass. Bestis har laget taco, så nå blir det kosemoseoverdose.


Go helg, fininger! Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #helse 

  • Skrevet: 26.01.2018  •  Kl: 19:55  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 2

Helena Westergren

Skrevet: 26.01.2018  •  Kl.21:10
ååå de var fine!!

Navn

Skrevet: 26.01.2018  •  Kl.21:21
Å så herlige tøfler. De skulle jeg gjerne hatt jeg som alltid er kald på beina<3 ha en strålende helg


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien