hits


Hallaisendaisen!


Da var Mille akkurat kommet hjem fra skolen, og jeg tenker vi drar i stallen om ikke så lenge. Minsten er for tiden veldig pliktoppfyllende, og spretter i ridetøyet fortere enn svint for å komme seg avgårde. Jeg merker hun har modnet en hel del det siste halve året, og det er så utrolig kjærkomment. Timene i stallen går som en lek, og vi vender ofte hjemover med god samvittighet og nesten alltid som gode venner også.


Det har vært deilig friskt, kaldt og tørt her i Stavanger de siste dagene, men nå har slusene åpnet seg igjen. Det er selvsagt ikke like koselig å gå tur i dette været, men for en herlig følelse, dere, når enn faktisk har gjort det og kommer hjem. Vedboden er fylt opp til randen av tørr bjørkeved, så det fyres flittig, men jeg har beholdt den lange 220 dyna til Bjørn Erik på sofaen. Takler rett og slett ikke å fryse.


I morgen sjekker Rambo ut av Hjemmekennelen, men like etterpå kommer unggutten Hugo på besøk. Bjørn Erik vender også nesa si hjemover fra Lo-skolen, så da er trekløveret endelig samlet igjen. Det står teater og konsert på timeplanen, og lange turer med Hugo så klart, men forvertene skal ha Sol, så det blir en ganske så bedagelig og rolig helg ❤

 

Mille og jeg er stort sett aleine i stallen, men Bjørn Erik stiller opp når tungarbeidet skal utføres. Jeg er glad jeg slipper å få all denne sponen i hus.
Stolt Mille-mor har endelig fått klubbjakka si.

Sliten og godt fornøyd med dagens strabaser. Tenk, nå er det snart helg igjen. Denne uka har jammen meg flydd avgårde.


Håper dagen er god mot dere, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #helse #barn #foto

  • Skrevet: 08.02.2018  •  Kl: 14:50  •  Kategori: Velvære  •  Kommentarer: 1

Joachim Hovland Vik

Skrevet: 08.02.2018  •  Kl.15:02
Veldig bra og spennende innlegg
fine bilder du har på bloggen din
du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien