hits


Fredag, jo!


En skulle kanskje ikke tro at helgene betyr så mye for meg som allikevel går hjemme, men det gjør det så absolutt. Særlig denne uka her, når Bjørn Erik har vært bortreist. Det er jammen meg godt å være to om alt igjen. I tillegg er det jo vinterferie for Mille også nå, og det er jo rein lykke i seg selv. . 


I dag var det på tide for lille Rambo å dra hjem til sine igjen, men kun et par timer etterpå, kom nysgjerrige Hugo på besøk. Jeg gleder meg til å bli kjent med den 1,5 år gamle gutten, en Welsh Springer Spaniel, og nok den aller første jeg har møtt på av denne rasen.


Hugo synes det var litt trist å ta farvel med flokken sin, han var ikke særlig høy i hatten den første timen, men etter en god luftetur, gikk det straks mye bedre. Han  fikk ut mye energi ved å dra meg opp alle bakkene her, og etterhvert lekte han også i vannkanten med en tom yoghurtboks han fant på veien. Vi var selvsagt klissklass våte etterpå når vi kom hjem, men det var en deilig følelse å ha brukt kroppen litt. 

 
For et par timer siden kjørte jeg Bjørn Erik til byen, til Folken, hvor Turbonegro spiller, og samtidig svippet jeg Pelle hjem. Akkurat nå har Mille tatt med seg Hugo opp på rommet sitt og gitt han kveldsmat, og planen er at han skal få sove inne på rommet hennes i natt. Hun er altså så snill mot disse dyra, og ikke minst storfornøyd over å ha besøk. Det er mye godt selskap i en hund ❤


Håper uka har vært god mot dere og at helgen blir likeså!


Klem Nina


 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #helse #barn #foto

  • Skrevet: 09.02.2018  •  Kl: 21:54  •  Kategori: Helse  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien