hits


Åhhh, nå kan dere tro jeg koser meg i oasen min, ble det ikke fint?


Tenk, nå er stua ferdig, vel i alle fall nesten. Det gjenstår kun å male noen få lister samt å bytte ut frontene i på TV-benken, men det haster så absolutt ikke. Jeg er så superfornøyd nå, så happy over dette varme fargesprakende sluttresultatet, og kan ikke få takket min kjære mann og hans medhjelper nok over å ha fått det her til. 


Det hele startet med en gryende idé når jeg var ute og spiste med venninnene mine for en stund tilbake, da jeg falt pladask for palmeblad tapeten på noen av veggene der. Satte selvsagt himmel og jord i bevegelse med å finne ut hvor det gikk an å få tak i den, og etter mye frem og tilbake, litt feillevering, men allikevel kjempegod service, var den til slutt endelig i hus. Brede, mannen til venninna mi og en skikkelig handyman av en kar, kom Bjørn Erik til unnsetning og hjalp han med å fornye den gamle strieveggen, og dagen etterpå var altså den lekre palmeveggen på plass.


Det som så smått begynte med å male taket hvitt, resulterte altså i en helt ny stue, og jeg er så happy. Alle kriker og kroker er vaska ned og hele sofaen også for den saks skyld, så nå gleder jeg meg til seine kvelder i go´kroken. Grønt er jammen meg herlig, dere!

 


Nå skal vi hive oss i Twisyen og fleke utover i stallen hvor Mille har gjort avtale med ei om å ri allerede klokken to i dag. Det er godt å være tidlig ute på disse onsdagene, for i ettermiddagen skal Mille være ferdig dusja og klar for å møte støttekontakten sin Mari også. De treffes stort sett hver bidige onsdag, og disse møtene er noe av det største Mille ser frem til hver bidige uke. Bare det å få ta bussen aleiene frem og tilbake til byen, er stort, og det gleder et mammahjerte.


Skrives igjen i morgen, dere, da fra Mille og min sin lille mini-tur til Oslo.


Klem Nina

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 21.02.2018  •  Kl: 13:31  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 7

Iselin Eriksen

Skrevet: 21.02.2018  •  Kl.13:35
wow, så kreativt:-)

Henriette

Skrevet: 21.02.2018  •  Kl.14:11
Så stilig! Kan jeg spørre hvor de grønne putene i sofaen er fra? :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 21.02.2018  •  Kl.14:14
Henriette: Tusen takk! De er to år gamle, fra Kremmerhuset. Ser de har fått inn noen andre lignende i år :-)

Lilli

Skrevet: 21.02.2018  •  Kl.15:05
Oi, så stilig! :D

Nina Sprell Levende

Skrevet: 22.02.2018  •  Kl.00:22
Lilli: Tusen takk!

Navn

Skrevet: 21.02.2018  •  Kl.15:47
Kjempetøft!! Lei av å følge interiørblogger hvor alt er likt - dette var et friskt pust!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 22.02.2018  •  Kl.00:22
Navn: Tusen takk! Endelig falt brikkene på plass. Tapeten ble prikken over i-en.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien