hits


Hei igjen, dere!


Det er aldeles nydelig ute nå, men jeg tar noen forhåndsregler for oss alle. Katten Lala på 17 år, har ikke vært ute på fire dager, hunden Pippi tas ikke med på de lengste turene og hesten Sol trenes litt mer forsiktig så hun ikke blir dyvåt i pelsen og begynner å fryse. Mille-mor må også kle seg bedre. Nå holder det ikke å ha et par lag med ull under ridetøyet. Hun blir pålagt å ha på heldressen (Jærbunaden) utenpå alt også, i hvert fall hvis hun skal ri ute. På ridetimene får hun ta dressen av, men kun et par minutter i forveien før hun skal i ilden.


Endelig har jeg fått tatt i bruk suppetermosen vår også. Mille har gudskjelov næringsvett, og synes derfor det var stor stas å ha tomatsuppe med seg i stallen. For det er ikke bare bare å ferdes ute i fire timer som hun gjør i dag, så jeg håper virkelig hun gjør som hun har lovet, tar seg en suppepause innimellom slaga.

 
I tillegg til suppe, er de andre dagligdagse termosene også med. To til Sol med varmt vann som hun får mineraler og gulrøtter i og en flaske med vann er også greit å ha innen rekkevidden.

I dag er jeg fritatt stallsyslene mine, for jeg skal på Stavangeren og se yndlingsdamene mine Tusvik og Tønne. Jeg digger de gærninga der, og håper derfor på mye latter og sprell, en suksesskveld med gode venninner.

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #barn #hest 

  • Skrevet: 01.03.2018  •  Kl: 17:27  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 1

Maiken

Skrevet: 01.03.2018  •  Kl.17:49
Så koselig <3 så gøy med Tusvik og tønne! :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien