hits


Tja, hva er det som for meg til å le, eller rettere sagt gapskratte?


Damene Tusvik & Tønne fikk i alle fall lattertårene til å renne i går kveld. Djiiisus så frekke og morsomme, akkurat hva jeg trengte. Det er helt utrolig at det går an å snakke så mye sprøyt rundt et revna rompehull slik Sigrid opplevde under siste fødsel, men jeg ler altså så jeg griner. De klarer å snu selvopplevde forferdelige hendelser til noe helt sinnsykt morsomt, og personlig synes forestillingene deres bare blir bedre og bedre.


Et av høydepunktene mine hver eneste uke er Sigrid og Lisa´s podcast. Den kommer stort sett hver tirsdag, og da er jeg ikke sein med å gladelig kjøre Mille i stallen. Mille må selvsagt ha øretelefoner på, for dette snakket er så langt fra barnevennlig, men guriland som jeg koser meg med disse jentene. De følger med på alt som skjer i samfunnet, og "disser" den ene etter den andre uten filter, og som oftes er jeg ganske så enige med dem. Vi er ikke helt på samme bølgelengde politisk, stemmer ikke samme parti, men verdiene er allikevel temmelig like. 


Mer "rett fra levra" damer skal man leite lenge etter, men det jeg også elsker med dem er at de legger seg paddeflate når de først skjønner at de har driti seg ut. Når sant skal sies at det en rekke ting man ikke bør si eller gjøre mot andre, og det har de fått erfare. De er tøffe og eier det de mener, men kan allikevel komme med en unnskyldning når det er på sin plass.


Heia tussemusa og lammefjes (egne ord)! Råere feministisk kvinns skal man leite lenge etter!

 Noen av oss kjøpte krus med oss hjem, mens andre foretrakk budskapstruser....

Denne helgen skulle Mille egentlig vært i stallen litt på egenhånd, men det er så kaldt at jeg velger å være med så hun får ting unnagjort uten å stivne og gå lei. Hun slutter nå, så hvis vi får dratt før halv to, er det mange timer igjen av dagen med sol, og da er det ikke så ille med disse minusgradene.


Ønsker dere alle en herlig helg, nyt den!


Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #humor #venner #standup

  • Skrevet: 02.03.2018  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Velvære  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien