hits


Denne dagen har jeg venta på i en evighet!


I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Oslo. Tenk, endelig er uka her, den årlige Trysil-turen med de gode gamle vennene mine fra Vestli og Stovner. Jeg savner denne gjengen noe enormt i hverdagen min, så denne langhelgen her dere, er så absolutt et av høydepunktene mine hvert år.


Forrige helg, var alle samlet i femti års lag i Oslo, uten meg. Jeg satt faktisk regelrett hjemme og grein fordi jeg ikke kunne delta. Pinte meg gjennom den ene Snapén etter den andre og stortuta og syntes veldig synd på meg selv. Fornuften seira for en gang skyld, det var nemlig helt urimelig å dra for tredje gang til Oslo på kort tid, særlig når vi også hadde planer om å dra bortover den uka her også.


Det å reise fra alle dyra og i tillegg ordne pass til Mille også, er ikke bare bare. Det koster en hel del å planlegge alt, særlig hvis jeg samtidig vil holde samvittigheten min sånn nogenlunde rein også, men nå begynner de fleste brikkene å falle på plass. Pelle har flytta inn og tar vare på kattene og fuglene, og tre fine stalljenter bytter på hestestellet av Sol. Mille og Pippi er med i bilen og skal innlosjeres hos mamma på Grefsen, og det er jo en vinn-vinn situasjon for alle.


Åhhh, som jeg gleder meg til å slå ut håret. Bo i onepiecen og tøfler dagen lang, og bare sløve og prate høl i hue på alt og alle. Skru tiden tilbake, ved å spille alle 80-talls slagerne, synge og gaule. My kind of happiness 
 


Det blir litt av en utfordring å ha kontroll på alt jeg døtter i meg på denne turen, men enn så lenge har jeg oversikten.

Nå må jeg avslutte og ta over kjøringa. Han far har vært på jobb i dag, og trenger en real pause, så da er det bare å trå til.


Skrives igjen fra Oslo, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag

  • Skrevet: 07.03.2018  •  Kl: 16:29  •  Kategori: Trysil  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien