hits


Endelig er gjengen igjen atter samla!


Det er altså så digg å være her i kjære Trysil, dere. Alle er i tipp topp form, selv etter få timers søvn, og tenk det dere, vi har det så kosemoseoverdose at kun en av av tolv har kommet seg i bakken. Det er flere som har vært klare i en evighet, men det er sååå vanskelig å løsrive seg. Selv slutta jeg å stå på ski for et par år siden, skia svingte ikke lenger den veien jeg ville, men jeg håper allikevel at vi får hele gjengen opp i til Knettsetra snart. Dette er nemlig helgen da folk fra hele Groruddalen finner veien hit, og det er altså sååå kjekt å møtes og mimre.


For å si det på en annen måte, den helgen her, ser du ikke en eneste unge i bakken der vi er. Unger og jodlevann hører nemlig ikke sammen en plass, og det har folka her for lengst fått med seg. Når Stovner-gjengen entrer fjellet, får vi "leke" ganske så aleine, for vi lager nok litt ekstra liv og røre. 


Det er skikkelig usosialt av meg å være på Mac´en, så jeg tror jeg hiver inn håndkle og joiner gjengen igjen. Ønsker dere alle en helt herlig helg. Kos dere og nyt den!

 

- Nina -

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #venner #trysil

  • Skrevet: 09.03.2018  •  Kl: 13:26  •  Kategori: Trysil  •  Kommentarer: 1

Rebekka Josefine

Skrevet: 09.03.2018  •  Kl.15:03
Koselig <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien