Katrine er funnet!

Ja, tenk det dere, for en lykke!

Folk i hele landet har virkelig stått på og delt innlegget jeg skrev for et par dager siden. Ble jo så fortvila da alle sporene etter jenta med det samme syndromet som datteren vår, Mille, ble sletta. 

Det første jeg gjorde var å ta kontakt med mobiloperatøren vår. “Telenor Norge Hei Nina  Vi lagrer dessverre ikke tekstmeldinger i våre systemer, så her kan vi ikke hjelpe deg noe videre. Vi håper du får tak i personen allikevel! Så da var den muligheten bare å glemme.

Meningen var å ta kontakt med sykehuset i dag, men håpet fortsatt på positiv respons siden så mange var med og hjalp. De siste dagene har bloggen min hatt nærmere 100.000 lesere, noe som er helt unormalt. Det var tydelig at folk engasjerte seg. Dypt takknemlig!

“Mille” Bilde er lånt av fotograf Signe Christine Urdal

Og vet dere hva? Utpå dagen i går kom følgende mail:


Åhhh, herliga London! Dere kan tro vi satt i spenning å venta! Og så kom meldingen vi hadde venta på:


Helt utrolig! Heiv meg på mobilen og oppretta kontakt med en gang, samtidig som jeg skreiv ned nummeret på et lurt sted. Så nå er det dobbelt lagra! Tok ikke lange tiden før jeg fikk melding av Katrine selv, med bilde: “Dette er meg Katrine”. Snufs… Når jeg tenker på alt det styret dette har skapt, så må jeg innrømme at jeg fikk litt rusk i øyet. Der var hun, fine Katrine med halvlangt hår. Dere kan tro Mille ble glad ♥

Må få lov å takke alle dere der ute som har hjulpet oss. Har alltid visst at dette mediet er mektig. Så flott når det kan brukes til noe så positivt. I tillegg har jeg blitt kontaktet av tre andre foreldre med Sotos barn. Med tanke på at det kun er ca. 50 stk. registrerte tilfeller i Norge, forstår dere sikkert viktigheten av det å finne hverandre. 

Mille er litt pjusk for tiden, og vi er livredde for at den nært forestående Oslo-turen vår skal gå i vasken. Det må ikke skje, for den har hun gledet seg til i en evighet. Derfor ble det ikke noe spontant besøk slik at jentene kunne få treffes i går. Det får vi ha til gode, det skal bli moro!

Fint å kunne dele denne fine solskinnshistorien med dere.

Klem fra dypt takknemlig Nina

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg