Bergen leverer ☀️

God ettermiddag, kjære dere!

Dagene her i Bergen går så alt for fort, men vi ligger nå ikke på latsiden, det skjer noe hele tiden, så vi får med oss masse. Vi er derimot lite hjemme hos foreldrene til venninnen min her på Mathopen, så det blir så som så med blogginnlegg, men jeg har nå med meg kameraet overalt, så de kommer etterhvert.

Selv om det regner litt i dag, så har byen vist seg fra sin aller beste side denne gangen også. Tenk det dere, at hver gang jeg er i Bergen så titter sola fram. Da er det ikke rart vi koser oss litt ekstra.

Vi har som sagt vært både her og der de siste dagene, og er nå helt ungefrie hele gjengen. Bestis er også på plass og det er kun et døgn igjen til den store begivenheten, nemlig Phil Collins konserten. Jeg gleder meg stort til dette, men nyter i mellomtiden stundene jeg har nå med venninnene mine ❤️

Gjett hvem som har kjøpt seg denne lekkerbisken?

Turtelduene mine…

Nei, da må jeg få ordnet meg litt, for nå skal vi snart på vinkveld til søsteren til venninnen min. Vi var ute på øllebøll i går også, og den sitter fortsatt litt igjen i kroppen, men jeg tenker det skal bli kjekt i dag også med en skikkelig skravlekveld.

Vi skrives snart igjen, klem Nina

 

#bergen #julehuset #julehusetbergen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg