Da er det på tide å dra videre på jakt etter nye eventyr 🇲🇽

Siste dagen på Isla Mujeres kom litt brått på oss, men nå var det på tide å komme seg videre på jakt etter nye eventyr. Det har vært helt nydelig å være her på ferie i karibien igjen, for det er noe helt spesielt med de rene kritthvite strendene, og som sagt maten som toppet alt. Mamma kommer til å bli så stolt av meg over å høre at jeg har spist mer grønnsaker her på disse seks dagene enn hele fjoråret. De kokkelerer rett og slett det hele sammen på en helt spesiell og magisk måte, så til og med jeg som til vanlig skipper det grønne, elsker det.

Isla Mujeres er først og fremst et badeparadis og for noen også en skikkelig festeplass, noe man tydelig ser på ferjene som kommer inn daglig med 30 minutters mellomrom. De fleste ankom nemlig kun med en liten ryggsekk eller veske, så egentlig bor de på hotell inne på fastlandet, på Cancun, men drar ut hit på øya for å nyte severdighetene.

Forøvrig så kan jeg jo nevne at vi for en gangs skyld ikke har shoppet noe som helst. Jeg overdriver ikke hvis jeg tror det ligger bortimot 50 suvenir butikker på en radius 1×1 km der vi bodde, altså midt i sentrum, men når de roper:”Come to me and buy the best junk”, ja da stod vi for en gangs skyld over. Ingenting fristet, forøvrig noen få effekter til den kommende bursdagsfesten til Mille med meksikansk tema, men det hanker vi heller inn de siste dagene av ferien når vi er tilbake fra Isla Holbox.

Nå har vi seks dager foran oss med et helt annet fokus. Nå gleder vi oss til ville dyreopplevelser i et naturreservat 🕷

Tenk at vi også kan skryte litt av at vi har vært i bryllup. Neida, vi har jo ikke det, men fikk lov til å være tilskuere på stranda da et par fra Australia viet seg. Da måtte jeg selvsagt grine litt igjen, for det var så vakkert.

#familieferie #reiseblogg #reisebrev #mexico #islamujeres #strandbryllup

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg