Det er så gøy å stelle til fest 🌵

Det er fortsatt en stund igjen til den lille frøkna vår blitt 14 år, hele 12 dager, men det er godt å allerede være godt i gang med planleggingen.

Det blir ingen overnatting denne gangen, men jeg tenker ungene allikevel skal få metta si etter 5-6 timer i sammen, hele fredags kvelden. I dag går invitasjonene ut til de 12 utvalgte, og denne gangen har Mille gjort en fin vri, hun skal la jentene på skolen få møte jentene i stallen og omvendt. Det er med andre ord mange som ikke har møtt hverandre før, men nå var det på tiden å la alle få oppleve hvilke fine blomster av noen gode og trygge jenter Mille omgås med.

Siden det de siste gangen har vært ønskelig å få servert taco, har vi laget et tema rundt festen denne gangen, nemlig “Mexico” fest. Ingen trenger selvsagt å kle seg ut, men vi har nå allikevel gitt de muligheten å lage litt moro rundt dette, ved å legge ved “Day of the dead” masker og tatoveringer. I tillegg laget vi innbydelser ved å ta bilde av Mille i min gamle sombrero med tilhørende poncho, så alle ser hva det finnes av muligheter.

Sirkus-pappa, Bjørn Erik, har selvsagt også bidratt masse med diverse idéer. Han har kjøpt inn en nydelig fargeglad duk, kule girlandere, ballonger (kremt, for se om vi tør å ta de i bruk), klistremerker, ja masse effekter som kommer til å bidra til å gjøre dette enda morsommere. I tillegg så har vi jo som sagt begynt å endevende loftet og der fant vi oppblåsbare kaktuser, palmer og bananer. Jeg vet ikke helt om det passer å pynte med bananer, men muligheten er der i alle fall.

Det er altså så gøy å stelle i stand til fest, særlig når hele gjengen er så entusiastisk.

 

#bursdag #temafest #tacofest #meksikanskfest #dayofthedead #ungdomsfest #14år

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg