Fine dager ❤️

Jeg har en liten følelse av at noen mener jeg er i overkant paranoid når det kommer til dette forferdelige koronaviruset. Jeg får nemlig små stikkord som indikerer det, de mener jeg stresser og overtenker. Er nok litt enig, for jeg lever ennå som om jeg er i karantene, selv om den var over for flere uker siden.

Jeg møter ingen andre utenom noen få familiemedlemmer, går sjeldent i butikken, går på tur hvor jeg kun møter noen få andre turgåere, og vasker handlenettene mine hver gang jeg har brukt dem. I tillegg så bruker jeg fortsatt hansker i butikken, tar de på i bilen og kaster de med en gang jeg kommer ut av butikken. Jeg har ikke med meg mobil eller lommebok, kun bankkort.

Ved fortsatt å være forsiktig, så jeg nemlig muligheten til å besøke barnebarnet Falk. Det var sukkerbiten som gjorde hverdagen så mye enklere, og var så absolutt verdt det. Mamsen og papsen hans benyttet seg selvsagt av anledningen. De fikk gjort en hel haug av ting når jeg så etter minsten, og det må jeg si var en vinn-vinn situasjon for oss alle.

Falk har altså rukket å bli et år gammel, og bursdagsgaven fra farmor og farfar ble en gåsykkel. En trehjulssykkel uten pedaler, som altså skal trene opp balansen til de aller minste. Hjelm måtte han også ha, og den ble med oss hele veien hjem fra Mexico. Jeg kan vel ærlig innrømme at han ikke likte den noe særlig, ville helst ha den av seg i en fei, men med litt trening så går det seg nok til.

En noe overivrig krabat ville vel egentlig bare løpe avgårde med sykkelen med en gang, men den er veldig lett, så uten støtte fra voksen velter den. Det skjer derimot mye i den alderen der, det læres noe nytt hver bidige dag, så om ikke så alt for lenge så fikser han det nok ❤️

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg