Forelska 💙

Tusen, tusen takk for alle de varme gratulasjonene. De strømmer stadig inn, og minner oss gang på gang hvor heldige vi er. Det er rart det der dere, at et så lite vesen knytter så mange i sammen. Kjærligheten formelig flommer over, og det er rett og slett herlig.

I dag har Falk allerede rukket å bli en uke, og det har ikke gått en dag uten at vi har fått se han “live”. Jeg blir altså aldri lei av å se på det lille nurket, og vi tøyser og tuller med at vi burde ha et kamera på han hele tiden, så vi kunne sitti her i Stavanger og nistirra på han. Jeg må nok få innrømme at jeg synes vi er alt for langt fra hverandre akkurat nå, men når jeg tenker meg om, så er det kanskje like greit. For jeg er litt redd for at jeg hadde stått på døra og klort for å komme inn hver bidige dag, og det er jo heller ikke greit. Skrulla av en farmor må helt klart ta et steg tilbake, for tross alt kommer det nok av stunder fremover hvor vi kan ta igjen all den tapte tiden. 

Den lille trioen på “Løkka” trenger uansett ro nå til å bli bedre kjent med hverandre og alle de nye rutinene, og da trenger de ikke en super forelska farmor på døra i ett sett. Vi skal dessuten feire 17 mai sammen i år, og det er tross alt ikke så lenge til. Nedtellinga har allerede begynt… 💙

Kjærlighet ved første blikk, Nina

 

#nyfødt #barnebarn #farmor #besteforeldre

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg