God helg 🌻

Endelig helg!

I dag har jeg flata helt ut. Det hender det trengs for alle og enhver i blant, og i dag passet det bra, for Bjørn Erik kom hjem fra Oslo i går. Dere kan tro han har kost seg med “lillegull”, virkelig nytt han. Det har vært stor ståhei her i Stavanger hver gang det har pepet i innboksen og jeg har fått video og bilde av de to i sammen, for jeg kan som sagt ikke få nok av han. Dere må faktisk bare bli vant til at jeg slår saltomortale av begeistring for dette rykende ferske barnebarnet vårt altså, for det er og blir en veeeldig stor del av livet vårt nå.

I går kom altså den kjære mannen min hjem til et sovende hus, selv om klokka kun var kvart på ti på kvelden. Mille har nemlig gått litt på sjølstyring i stallen de to siste månedene, så nå trenger vi foreldre å få henne på rett vei igjen, få henne til å finjustere rutinene sine igjen, for mye var glidd ut. Det er ikke store greiene, men jeg er nå ganske tydelig på hvordan hesten vår Sol bør og skal ha det til enhver tid, så da trenger hun å ha oss litt rundt seg igjen, så alt kommer på stell.

Tre-fire timer daglig i stallen for meg to dager på rad, blir derimot litt i meste laget, så derfor trengte jeg å hente meg inn i dag. Så selv om jeg var oppe klokken fem i morges, ble det kun en liten tur med Pippiluska ned til sjøen for så å flate ut til Bjørn Erik kom og plukka meg opp for å dra til legen. Der ble jeg beordra til å ta eksakt anbefalt dose smertestillende, noe jeg egentlig skulle ha begynte med for fem år siden, og det ble selvsagt reine karusellen for na´mor. Så før Bjørn Erik dro tilbake på jobb igjen, pakka han meg inn i puter og pledd i hengekøya, og der har jeg altså liggende resten av dagen…og tenkt det dere, helt uten smerter. 

Nå er jeg derimot superlada, og klar for å lage nachos i langpanne. Har dere forresten prøvd det? Eller er det bare jeg som plutselig lærte det av en venninne nå etter alle andre. Djiiisus, så mye bedre det er. Knasende godt med sprø ost på toppen, jammi!

Påsken er forresten rydda bort, alt utenom det fine kortet jeg har fått av Karoline. Jeg har nemlig ei lita venninne i Florø, som jeg jevnt og trutt sender kort til, og jeg blir hoppende glad når det kommer et i retur. 

God helg, smask Nina

 

 

#hengekøyeistua #hengekøye #hundkatt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg