Magisk julaften ✨

God kveld i stugo, kjære dere ❤️

Herremin som vi storkoser oss her i Drammen. Det er ikke til å stikke under en stol at det å ha et barnebarn som dagens store midtpunkt, skaper en magisk høytid. Han sjarmerer oss altså så til de grader i senk, han fineste Falk-mannen vår.

Morgendagen startet med tradisjonell lang julefrokost, alle selvsagt ikledd pysj. Deretter satt og lå vi henslengt overalt her i huset, fortsatt ikledd kosetøy, mens TVén rullet i bakgrunnen med kjente og kjære juleklassikere. Etterhvert hentet vi fineste Mommo og Morten på Grefsen i Oslo, og de ankom akkurat i tide til å få oppleve Falk sitt første møte med julenissen. Det gikk som de fleste andre slike førstegangsmøter, med skrekkblandet fryd. Det er på ingen måte normalt å få en rødkledd fremmed karakter (les Mille) inn i huset, med verdens styggeste maske. For å si det sånn, den ble ikke akkurat bedre av at jeg var nødt til å klippe den til rundt øynene så nissen kunne se hvor han gikk. Den var grim som bare rakkern, men allikevel ikke helt avskrekkende for nissen fikk en bitteliten pekefinger møter pekefinger øyeblikk der med minsten.

Vi gikk alle skrubbsultne til matbordet etterhvert, og avsluttet etegildet med å trille ned trappene her til kosestua med julekaker og gaver. Da stupte en dødstrøtt Falke-mann til sengs mens vi andre ble loset gjennom en og en pakke av en “mamma-Kristin” som virkelig var i støtet den kvelden. Stemningen steg i takt med at timene rullet avsted og plutselig var klokka to om natta. Da var et på tide å få kjørt de “gamle” hjem og etterhvert selv å finne den etterlengta senga, vel vitende om at vi igjen som familie har klart å gjennomføre en varm og innholdsrik julefeiring.

Fortsatt gledelig jul dere ✨

Saus-passeren.

Et meget sjeldent øyeblikk, alle mine fine samlet på en gang.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg