Mia har blitt mor til to små nøster ❤️

God kveld kjære dere, har dere det bra?

Denne dagen ble ikke helt som planlagt. Jeg var grytidlig oppe for å vaske vinduene foran før sola stod opp, og det ble litt av en prøvelse. Katten vår Mia var nemlig veldig snakkesalig, og jeg var redd der et øyeblikk at hun skulle vekke opp hele nabolaget.

Da vinduene foran var unnagjort og jeg gikk inn for å skifte vann for å ta andre siden også, ble mjauene til Mia mer høylydt, og hun fulgte etter meg hvorhen jeg gikk. Kunne dagen for kattunger nærme seg mon tro?

Jeg satte meg i sofaen med en mjauende Mia, mens snille Bjørn Erik løp etter de store gamle badehåndklene han har tatt med seg til bruk i garasjen. Når håndklene var på plass, kom riene i en fei, men det tok hele 45 minutter før første lille nøste så dagens lys.

Dere kan tro jeg var glad når jeg så hvilken farge den var. Sandfarget og rød, like fin som den store faren sin som er på besøk titt og ofte. Mia måtte forresten ha bittelitt hjelp med denne her. Hun lot den nemlig bare ligge inni posen uten å vise tegn til å ville vaske den, så da tok jeg grep. Tok hull på posen og fikk ut det lille nurket, la den i et lite håndkle og masserte hele overkroppen. Vi trodde først den var gått tapt, men plutselig heiv den etter pusten. Da fikk Mia den tilbake, og etterhvert spiste hun opp morkaka, og tygde av navlestrengen. Til slutt fikk den lille en real vask, og så en pupp å henge seg fast i.

Kattunge nummer to lot også vente på seg, men denne håndterte Mia helt på egenhånd. Den var altså så fin, en tro kopi av mammaen sin. Den ville selvsagt ha akkurat samme pupp som den første, men måtte gi seg og ta til takke med den ved siden av.

Fine Mia har altså blitt mamma for første og siste gang. Godt planlagt, og det ser ut som om hun har det bra. Jeg har flyttet henne og ungene i en kasse, der de har slappet av i hele dag. Nå vil derimot Mia opp i sofaen igjen. Hun har fått rier igjen, så jeg må følge med. Kan det være etterrier, eller en kattunge til mon tro? 

#katt #kattunger #rødkattunge #kattefødsel

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg