Vi har fått vår egen regnbuehest 🌈

Endelig fikk Mille prøvd ut julepresangen hun fikk til Sol i fjor. Den hysterisk morsomme og nydelige regnbuedrakten, sydd og sendt hele den lange veien fra USA.

Nå er det helt sikkert mange som tenker “stakkars hest”, men selve kroppslende er faktisk helt likt å ha på seg som et helt vanlig dekken. Jeg var mer usikker på om hun ville reagere på hodedrakten. Vi har nemlig aldri hatt noe behov for å ha på henne fluebeskyttelse før, har med andre ord aldri tredd noe over hodet hennes, så  vi var litt usikre på hvordan hun ville reagere. Vi hadde derimot ikke trengt å uroe oss. Hun reagerte ikke et sekund, hun stod bare å nøyt å bli dulla med og storkoste seg i all beundringen vår.

Om ikke lenge er det sommerstevne i stallen, og Mille har aldri vært med på den biten hvor de kler seg ut før. Det var derfor ekstra morsomt å komme over denne spesielle sydamen som altså lager disse herlige fargeglade kreasjonene. Selvsagt også kjekt for meg å fortsatt klare å overraske Mille, for det er jo egentlig ikke mye den jentungen lenger ønsker seg til hesten sin.

Så da dere, kan vi altså introdusere dere for vår kjære regnebuehest også 💕

Enhjørning hest

Utkledning hest

Enhjørning hest

Rainbowhorse

Hesten min beste venn

Fine “Sola” vår 💕

 

#enhjørning #karneval #utkledninghest #hesterbest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg