Minstegullet vårt har blitt 3 år 🎈🎈🎈

Første innlegg med ny Mac, og jeg starter liksågodt med å skrive noen ord om vårt elskede lille gull Falk som ble 3 år denne påsken. I år skjønte han for første gang hva som var på ferde. Vi rundt han har nemlig utallige ganger snakket om hva som skal skje, hatt nedtelling av dager, og han har villig vist med fingrene hvor mange år han blir.

Tenk, nå er den lille fisen vår altså blitt 3 år, og det var ekstra kjekt å feire han her i Stavanger. Selv om de fleste var dratt på påskeferie, klarte vi allikevel å samle 16 stykk venner og familie. I strålende sol samlet vi oss rundt den lille, som var ivrig i å pakke opp den ene fine gaven etter den andre.

Alle har nok for lengst fått med seg at tog og togbaner stod høyt oppe på ønskelista, men han ble også hoppende glad for stor lekefisk som spyttet ut mange såpebobler av gangen. Jeg må heller ikke glemme å nevne at venninnen min som kom med den 23 år gammel store leketraktoren med tilhenger som en gang var vår Pelle sin. Vi ga den bort i 2 års gave til sønnen til venninnen min, og hadde vel egentlig aldri trodd den skulle komme i retur, men det satte vi helt klart stor pris på. Dette var leken som ble elsket stort fra første sekund, vi måtte faktisk ta traktoren inn på kjøkkenet for Falk nektet å komme inn fra verandaen uten.

Jubelen stod også i taket fra den lille da onkel Pelle og oldeforeldrenes gave ble hentet frem. Jeg har vært på jakt etter elektrisk bil på Finn i ukesvis, og heldige meg fikk tak i en fin en i siste liten. Bilen falt virkelig i smak, og han og Aiden, sønnen til venninnen min, kjørte opp og ned gatene her til bursdagsfesten tok slutt. Farfar synes nok det var greit at han til tider kunne overta kjøringen med en fjernkontroll, for det gikk selvsagt ikke beine veien hele tiden, men med litt trening tenker jeg vesle Falke-mann fikser det her finfint ❤️

Tenk at vår kjære Pelle fikk denne traktoren her for 23 år siden.

 

God påske 🐤

Hei hei igjen, er dere klare for påskeferie?

I skrivende stund skrev jeg akkurat følgende melding til mamma i Oslo:”Åhhh, nå skulle jeg ønske dere bodde her, for det er så koselig og stelle i stand til bursdag og påske”. Mamma og henne kjære Morten snakker faktisk om å flytte hit til Stavanger, for det har vært en stor drøm for meg lenge, hvem vet? Kanskje dette er året for de store forandringene, det hadde vært så kjekt.  

I år ble det ingen hyttekos på oss i svigers sin lille perle, for Kristin og Falk er her, og det var virkelig på tide at Dennis og Kristin fikk litt etterlengta egentid i sammen. Mille, Falk og jeg  besøker museum, pusler og leker med tog, tog og tog, og innimellom blir det også litt tid til å planlegge bursdag. For på fredag fyller go´gutten vår 3 år, og det må selvsagt feires.

Det skal pyntes med Thomas tog effekter, bakes og lages gelé, og det er så kjekt å se at han nå forstår hva vi holder på med. Haugen av pakker på kjøkkenet er stor, og i følge han burde de åpnes med en gang. Det skjer selvsagt ikke, men det drypper nå allikevel ting på han hele tiden siden venninner som snart skal reise bort på påskeferie, kommer innom for å si hei. Pakkene fra dem får han selvsagt lov å åpne med en gang, så denne påsken er og blir en stor lang feiring.

God påske kjære dere, kos dere maks, nyyyt 🐤

Venninnetreffene går nye veier ☀️

God kveld i stugo, dere.

Det er god stemning i jentegruppa nå, og vi prøver å treffes jevnlig minimum et par ganger i måneden. Jeg er alltid åpen for nye forslag å treffes på, og denne gangen gikk turen til Stavanger Øst.

Jakobs Brød, ja hva kan jeg si om min første opplevelse? Lun stemning, varme farger og god lukt. Jeg elsket atmosfæren den behagelige stemning. Jeg valgte dagens suppe, som jeg tror var med spinat og søtpoteter. Det smakte himmelsk og brødet med smøret på som fulgte med var reine festen.

Det er med stor takknemlighet at vi venninnene klarer å få til å treffes så ofte vi kan, og disse dagene er nok noe av det jeg gleder meg mest til i hverdagen. Energilagrene får etterlengtet påfyll, lattermusklene får kjørt seg og det er alltid tid til litt alvorlig preik også.

Nå skal vi derimot begynne med noe nytt. Vi skal begynne å bade. Britti og Andrea har allerede holdt på en stund, og de har klart å overtale noen av oss andre til å bli med. Jeg var først litt usikker på om dette kun er en trendy greie alle hiver seg ut på, men når jeg fikk snakket med en lege om det, var talen klar: Dette kan være ekstremt sunt for både hode og kropp. Forskere spekulerer faktisk i om det kan gi bedre immunsystem, lavere blodtrykk og bedre kolesterolnivå. Samtidig ble det nevnt at det kalde vannet får i gang blodsirkulasjonen og øker forbrenningen. Det ble også nevnt at badingen redusere psykisk stress og øker kroppens opplevelse av velvære, så da dere, var jeg solgt. Noen av oss jentene har nå bestilt flytende badstue, og da dere skal det bades. Tro dere det blir gøy?

Vår kjære spreke Britti badet for oss alle etter frokosten denne dagen, men neste gang blir vi med på “leken”. Kjenner jeg grugleder meg litt.